Koření

Aby těsto na bramboráky nezčernalo

Milujeme bramboráky, a tak si někdy potřebujeme udělat těsto dopředu. Aby nám příliš nezčernalo, nastrouháme do něj jednu mrkev. Jako obměnu přidávám do těsta prášek do pečiva - jsou pak méně hutné a nenasají tolik omastku.

Další možnost je z nastrouhaných brambor vymačkat vodu a přidat se mléko, aby brambory nezčernaly působením vzduchu.

Další články:
Připálená omáčka a chléb.
Kalná hovězí polévka, sbírejte pěnu tvořící se na jejím povrchu.
Jak zabránit hnědnutí jablek pomocí citronové šťávy.
Přesolení jídla, jak ho učinit opět poživatelným.
Rozvařené bramborové knedlíky s hladkou moukou.
Škraloup na mléce tvoří mléčné bílkoviny.

Koření

Jak to zaonačit, aby těsto na bramboráky nezčernalo.


Koření voní.