Koření

Jak zachránit přesolenou omáčku

Přesolenou omáčku ještě můžete zachránit a bude poživatelná, ba dokonce chutná, když do ní přidáte lžičku včelího medu.

Do přesolené omáčky také můžeme nastrouhat bramboru a deset minut povařit. Podobným způsobem jako brambora poslouží i petržel nebo mrkev či kousky černého chleba. Omáčku zjemní a zbaví přesolení i vaječný žloutek či kokosové mléko.

Další články:
Jak rozpustit zcukernatělý med aby byl bez krystalků cukru.
Rozvařené bramborové knedlíky s hladkou moukou.
Bobkový list je sušený list vavřínu.
Jak zabránit hnědnutí jablek pomocí citronové šťávy.
Mouční moli nemají rádi bobkový list.
Chilli napomáhá spalování tuků díky kapsaicinu.

Koření

Jak zachránit přesolenou omáčku.


Koření voní.