Koření

Koření zlepšuje kvalitu mateřského mléka

Některé druhy koření zlepšují kvalitu mateřského mléka.

Koření zlepšuje kvalitu mateřského mléka
Koření zlepšuje kvalitu mateřského mléka

Mateřské mléko je pro miminko optimální strava, kterou příroda prověřovala dlouhé miliony generací, díky čemuž obsahuje vše, co miminko pro svůj růst potřebuje a zároveň je nenahraditelnou ochranou pro jeho zdraví.

Kvalita mateřského mléka se liší především podle toho, jak se matka stravuje, takže zlepšení jeho kvality úpravou potravy je možnost, která se přímo nabízí.

Kvalitu mateřského mléka mohou pomoci zlepšit některé bylinky a koření, například kmín, fenykl a anýz. Čaj z tohoto koření připravíme tak, že smícháme koření v poměru 1:1:1, jednu lžíci směsi přelijeme 0,5 litrem vroucí vody a necháme 10 minut luhovat. Čaj připravujeme denně čerstvý.

Koření
Čaj polaská chuťové pohárky i zdraví.

Koření voní.