Aby kuře získalo pěknou zlatavou a křupavou kůrčičku, zkuste je před pečením potřít smetanou nebo javorovým sirupem nebo posypat moučkovým cukrem.
Kuře pečeme pomalu, při 150 °C. Když zjistíme, že kuře bude již brzy upečeno, tak zvýšíme teplotu na 180 až 190 °C. Ale na velmi krátkou dobu, 6 až 7 minut. Docílíme tím křupavé kůrčičky.
Další články:
Rozvařené bramborové knedlíky s hladkou moukou.
Škraloup na mléce tvoří mléčné bílkoviny.
Připálená omáčka a chléb.
Přesolení jídla, jak ho učinit opět poživatelným.
Vláčný chléb s jablkem.
Kalná hovězí polévka, sbírejte pěnu tvořící se na jejím povrchu.
Kuře získá zlatavou a křupavou kůrčičku, když ho potřeme smetanou nebo javorovým sirupem nebo posypeme moučkovým cukrem.
Koření voní.