Koření

Marináda na ryby

Japonská kuchyně

Suroviny potřebné pro přípravu jídla marináda na ryby:

2 lžíce krystalového cukru, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce chilli pasty, 2 cm kousek čerstvého zázvoru nebo 1 lžíce sušeného

Postup přípravy:

Všechny ingredience smícháme a rybu v ní necháme 30 minut marinovat.

Další recepty:
Nudle soba s tofu, avokádem a cukrovým hráškem ozdobte avokádem a sezamovými semínky.
Japonský naložený zázvor Gari kladujeme v chladu.
Amasaké uchováváme v lednici.
Zázvor vás zbaví nachlazení i dalších podzimních neduhů, v čem dokáže pomoci.
Gomasio uchováváme v lednici po dobu maximálně jednoho týdnu.
Rýžové nudle s kuřecím masem zakápneme sojovou omáčkou.

Koření

Marináda na ryby je jídlo japonské kuchyně.


Koření voní.