Koření

Pálivá paprika

Jak na pálivou papriku? Stačí pálivou papriku rozříznout podél‚ odstranit veškerá semínka a její vnitřní povrch nasolit. Za krátkou dobu je po problému.

Pokud již pálivou papriku sníme, nesnažme se palčivost v ústech zahnat pitím vody, to by pálivost naopak ještě zvýšilo. Lokněte si raději doušek olivového (nebo jiného rostlinného) oleje.

Další články:
Do pravého kari patří minimálně 7 ingrediencí, sehnat ho v Evropě je téměř nemožná věc.
Recept na hřebíčkový olej, který tiší bolest zubů.
Kalná hovězí polévka, sbírejte pěnu tvořící se na jejím povrchu.
Hřebíček má pozitivní účinky na zuby, likviduje viry, bakterie a plísně.
Škraloup na mléce tvoří mléčné bílkoviny.
Skladování a péče o koření v dobře uzavřených nádobách.
Kari koření znají Indové pod názvem masala, stalo se symbolem indické kuchyně.
Připálená omáčka a chléb.

Koření

Pálivá paprika.


Koření voní.