Koření

Rady pro přípravu ryb

Osolené ryby ke smažení vkládejte do ubrousku. Mirně na něj přitlačte, aby se do něj vsákla vlhkost. Obal se pak nebude loupat.

Mořské ryby obalujte pouze v mouce, pak rovnou smažte.

Vařené ryby pro jemnou chuť vkládejte do vroucí slané vody s trochou octa.

Aby se ryby při vaření v celku nekroutily, mírně jim na několika místech na hřbetě nařízněte kůži. Teprve pak je vložte do vaříci vody a vařte pomalu.

Další články:
Škraloup na mléce tvoří mléčné bílkoviny.
Jak zmrazit česnek na tácku.
Dochucovadla jsou potraviny, které mnohdy obsahují éčka, přídatné látky.
Kalná hovězí polévka, sbírejte pěnu tvořící se na jejím povrchu.
Plochy, na kterých se pěstuje kmín, se zmenšují, vytlačily ho výhodnější plodiny.
Připálená omáčka a chléb.
Farmářské trhy provoní bylinky, koření a čaj na sklonku letních prázdnin.

Koření

Rady pro přípravu ryb.


Koření voní.