Koření se na trh dodává vážené nebo balené, skladovat se má v chladných, suchých, dobře větraných prostorách, kde se nevyskytují plísně ani poživatiny intenzivního zápachu.
Koření skladujeme v dobře uzavřených nádobách, odděleně od jednotlivých druhů a ostatních potravin, aby se neporušila jeho vůně.
Nesprávným skladováním vznikají vady, které činí koření nepoužitelným. Zvětralé koření ztrácí svou typickou chuť a vůni. Je také často napadáno živočišnými škůdci, hmyzem, který do něj klade vajíčka může obsahovat bakterie salmonely.
Další články:
Zázvor pomáhá při bolesti, obsahuje látky, které podněcují tvorbu endorfinů.
Čokoláda s designem tuby olejových barev potěší oko i chuť.
Kari znají Indové pod názvem masala, ve světě ho rozšířili Angličané.
Tradiční čínská medicína podporuje zdraví.
Koření voní.