Solme v pravý čas. Když vaříte těstoviny, brambory či zeleninu, vodu osolte, až když se vaří. Jinak by se zpomalil bod varu a prodloužilo se vaření.
Vepřové i hovězí steaky zásadně solíme, až když je maso téměř hotové. Pokud je osolíme hned na začátku přípravy, maso pustí většinu vody, nepříjemně vyschne a není tak chutné a šťavnaté.
Další články:
Čokoláda s designem tuby olejových barev obsahuje sirupy různých příchutí.
Čerstvý zázvor je afrodiziakum i lék, může se pochlubit mnoha blahodárnými účinky.
Vánoční dekorace s inspirací v přírodě z přírodních materálů.
Škraloup na mléce tvoří mléčné bílkoviny.
Připálená omáčka a chléb.
Hřebíček má pozitivní účinky na zuby, likviduje viry, bakterie a plísně.
Kalná hovězí polévka, sbírejte pěnu tvořící se na jejím povrchu.
Hřebíček má pozitivní účinky na zuby, likviduje viry, bakterie a plísně.
Koření voní.