Pažitku, petrželku, bazalku nebo estragon musíme krájet docela rozdílně a pečlivě. Pažitku krájíme jemně jedním směrem. Petrželku můžeme nasekat, ale rozhodně ne příliš nadrobno, protože chuť trávy by překryla typickou chuť petržele. Bazalku bychom měli také krájet nahrubo, nejlépe nůžkami nebo opatrně nožem. Jinak hrozí nebezpečí, že se nehezky zbarví. Bylinky nekrájíme příliš jemně.
Další články:
Škraloup na mléce tvoří mléčné bílkoviny.
Čaj obsahuje thein.
Vietnamské jídlo je v módě připravované z vietnamských surovin.
Kalná hovězí polévka, sbírejte pěnu tvořící se na jejím povrchu.
Jak zmrazit česnek na tácku.
Připálená omáčka a chléb.
Halal koření muslimům, košer židům, české firmy objevily exotické trhy.
Koření voní.