Když vaříme fazolové lusky, dáváme je vždy do prudce vroucí vody, protože potom zůstanou pěkně zelené. Vaříme je stejně jako hrášek, špenát a ostatní druhy zeleniny, kterým chceme zachovat pěknou zelenou barvu, zásadně jen v odkrytém hrnci. Po uvaření a přecedění zlepšíme chuť tak, že je pokapeme několika kapkami stolního oleje, který též zvýší jejich stravitelnost.
Další články:
Harissa s kmínem má vůni, s česnekem má říz.
Škraloup na mléce tvoří mléčné bílkoviny.
Mouchy, mravenci, komáři, pomoci může koření, bylinky a květiny, se slunnými letními dny se v přírodě vyrojil hmyz.
Připálená omáčka a chléb.
Jak zmrazit česnek na tácku.
Kalná hovězí polévka, sbírejte pěnu tvořící se na jejím povrchu.
Kuře se zlatavou, křupavou kůrčičkou pečeme zvolna.
Když vaříme fazolové lusky, dáváme je do prudce vroucí vody.
Koření voní.