Články, ve kterých si můžete přečíst informace a zajímavosti na téma koření.
Zázvor vás zbaví nachlazení i dalších podzimních neduhů, nadarmo se mu neříká zázračný kořen zdraví.
Tradiční čínská medicína je označení pro léčebné metody, vycházející z tisíciletých zkušeností tradičního čínského lékařství.
Koření používají lidé již 7000 let, jak dokazují mikroskopické nálezy z vykopávek.
Hřebíček má pozitivní účinky na zuby, likviduje viry, bakterie a plísně.
Čokoláda s designem tuby olejových barev obsahuje náplně různých příchutí od vanilky po ostružiny.
Vánoční dekorace s inspirací v přírodě používá přírodní materiály.
Praktické rady do kuchyně a pro domácnost.
Koření dokáže zlepšit kvalitu mateřského mléka, tvorbu mateřského mléka lze podpořit přírodními prostředky.
Vánoční koření má příznivé účinky na zdraví, může se pochlubit doslova zázračnými účinky.
Kurkuma má příznivý vliv na lidská játra. Několik studií potvrdilo, že kurkumin upravuje hladinu cholesterolu v krvi, čímž se podílí na udržování správné funkce jater.
Kari koření znají Indové pod názvem masala, Angličané se pak zasloužili o jeho celosvětovou oblibu.
Do pravého kari patří minimálně 7 ingrediencí - názor.
Kurkuma snižuje riziko cukrovky. A v jakých jídlech chutná?
Zázvor pomáhá při bolesti. Bolí vás často hlava? Zkuste zázvor.
Recept na hřebíčkový olej, který má příznivé účinky.
Skladování a péče.
Hřebíček vyhlazuje vrásky a působí pozitivně na pleť.
Pepřovník černý je ovíjivý tropický keř, původně pocházející z Malabarského pobřeží východní Indie.
Éčka v potravinách musí být uvedena na obalu výrobku.
Jak se pozná cukrovka, první příznak představuje většinou pocit velké žízně.
Jak uchovat aroma koření, které dodává jídlům jejich chuť.
Pečený čaj z citrusů v zimě zahřeje a může posloužit i jako dárek.
Babské rady proti nadýmání a plynatosti mohou pomoci. Hledáte babskou radu, jak se zbavit nadýmání? Existují způsoby, jak se ho zbavit takříkajíc svépomocí.
Japonská kuchyně přináší Japoncům zdraví, slouhý život a štíhlou linii. Základem japonského způsobu stravování je střídmost, pestrost a úcta k jídlu.
Koření voní.